Usveri Eğitim Kurumunun YKS Başarısı

YKS tamamlandı, Usveri Eğitim Başarıları İle Dikkat Çekti

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı.  26-27 Haziran tarihlerinde üç oturumda gerçekleştirilen 2021-YKS’ye başvuran aday sayısı 2.607.903 olarak açıklanmıştı 5-13 Ağustos tarihleri arasında adaylar tercihlerini gerçekleştirecekler. 

İyi bir kariyerin, kaliteli bir yaşamın temelinde kaliteli bir eğitim yatmaktadır. Bu bilinç ile geleneksel eğitim metotlarının dışında modern, farklı, yenilikçi bir anlayışla eğitim dünyasına ışık tutan Usveri Eğitim Kurumu YKS başarıları ile Beylikdüzü ilçesinde dikkat çekti.

Usveri Eğitim Kurum öğrencilerinden Zeynep Dinçsoy YKS sınavına giren 2.607.903 öğrenci arasından 685’inci sırada yer alarak başarı örneği sergiledi. Başarısını Usveri Eğtim Kurumu kurucusu ve müdürü Veysi Uzunköprü ve annesi Safiye Dinçsoy ile birlikte Lonca Medya mikrofonları aracılığıyla paylaştı.

Beylikdüzü ilçesinde Usveri Eğitim olarak başarılı bir grafik sergileyen Usveri Eğtim kurumu kurucusu ve müdürü Veysi Uzunköprü YKS sonuçları sonrasında ilk bin içerisinde Zeynep Dinçsoy ile birlikte 7 öğrencilerinin daha bulunduğunu diğer öğrencilerinin ise ilk bin içerisinde olmasada başarılı bir sonuç elde etmiş olmalarından dolayı duydukları mutluluğun tarif edilemez olduğunu ifade ettiler.

Lonca Medya

 

Beylikdüzü BaşarıBeylikdüzü EğitimBeylikdüzü YKSUsveri Eğitimyks