Stop Grup Stoplessfly Dikey Rüzgar Tüneli Projesini Tanıttı

Stop Grup StopLessFly projesi hakkında Stop Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahin’den bilgi aldık.

Stop Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Murat Şahan Stoplessfly projesi detaylarını anlattı.

Stop Grup 2010 yılında “Stop Çit Yapı Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti” adını aldı ve şimdi “Stop Grup Güvenlik Sistemleri İnş. San. Ve Tic.” adıyla tanınmaktadır. Fabrika kompleksimiz, üretim hatları, depolar, ofisler ve açık hava mağaza bölgelerini içeren 4000 m2 alan üzerine kurulmuştur.

Stop Grup’un Dikey Rüzgar Tüneli projesi olan StopLessFly; motor, pervane ve jeneratör parçaları ile bir uçuş simülatörüdür. Bir ar-ge ve inovasyon projesi olan Stop Grup’un ürünü olan StopLessFly, bir ilk ve tamamıyla inovatif bir dikey rüzgar tüneli olarak çok beğenildi. Ürün için alınmış CE belgesi ile uluslararası standartlara uygunluğu onaylanmış ürünümüz, paraşüt sporu ve eğitiminin temel başlangıç noktasını oluşturmaktadır. CE belgesine sahip olup, AB ve uluslararası standartlara tamamen uygun olduğu teyit edilmiştir. ‘’Dikey Rüzgar Tüneli’’ olan StopLessFly, sportif ve askeri paraşütçülükte kullanıldığı gibi eğlence amacıyla da kullanılmaktadır.

StopLessFly ürünü denendikten ve havacılar kendilerini rüzgara bırakıp uçtuktan sonra StopLessFly ve Stop Grup hakkında Gayrimenkul TV ekranlarına bilgi veren Murat Şahin, ‘’11 yıl evvel çit firması olarak sektöre girdik. Bölgenin en büyük çit firmasıyız. Bölgemize de hakim bir firmayız. Birçok inşaat firmasıyla çalışıyoruz. Belediyelerle çalışıyoruz. 8 yıl önce ise bariyer üretmeye başladık. Bariyer grubunda Türkiye’de 5 lisanslı üreticiden biriyiz. Bariyer sektöründe ordumuza, inşaat firmalarına, belediyelere ve yayalaştırma projelerine ürün sunuyoruz. Dikey rüzgar tüneli olan StopLessFly ürünümüz ise yeni bir ürün. Ama 2 yıldır araştırma ve geliştirme süreçlerini yürüttük. Ürünün lansmanını yaptık, sahaya çıkardık. Bugün JOAK’a tanıttık ürünümüzü. Savunma sanayi fuarlarında ürünümüzü sergiledik. Ürünümüzü artık piyasa biliyor. Bundan sonraki aşamalarını heyecanla görmeyi bekliyoruz.’’ dedi.

Lonca Medya

Dikey Rüzgar TüneliEğlence SektörüParaşüt EğitimiStop GrupStoplessfly