İşcan Makina Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarında!

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 26. kez düzenlenen ve 23 Ekim tarihine kadar ziyaret edilebilecek olan ”Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı” yurt içi ve yurt dışından 60 bin ziyaretçiyi bir araya getirecek.

Ambalaj endüstrisinin 26’ıncı randevusu Tüyap’ta hibrit formatta başladı. Ambalaj sektörünün Arge ve İnovasyon çalışmalarının eseri olan en yeni ürünlerinin sergilendiği fuarda ”İşcan Makina” tescilli markaları Iscanex, Grafis, Iscan, Topkapı, Iscans, Kingvida makinelerini standlarında sergiledi. Iscan Makina Kurucusu Sanayici İş İnsanı Turan İşcan, Lonca Medya mikrofonlarına Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı ve İscan Makina markaları hakkında bilgilendirmede bulundu…

İşcan Makina Uzak Doğu’daki çözüm ortaklarıyla, Uzak Doğu’daki satış ofisi kanalıyla getireceği makinelerin geliştirilmesini sağlayan ve satış sonrası servisini veremeyeceği makineleri getirmeyen, şuana kadar verdiği makinelerin hepsi tıkır tıkır çalıştığını ifade eden Turan İşcan’ın standını ziyaret eden ve Iscan Makina’dan daha önce makina almış müşterilerde makinalarından ve Iscan Makina ekibinden memnuniyetlerini ifade ederek, makinaların tıkır tıkır çalıştığını ifade ettiler.

Avrasya Ambalaj İstanbul 2021 fuarında Iscan Makina ve markaları fuar ziyaretçileri tarafından 9.Salon’da 23 Ekim tarihine kadar ziyaret edilebilir.

AmbalajAvrasya Ambalaj Fuarıİşcan MakinaIscanexTuran İşcanTüyap