Birinci Sağlık Gurubu İşletmelerin Yanında

Abdullah Topçuol ve oğulları tarafından 1988 yılında kurulan KATSAN Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketini Birinci Sağlık Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ali Aksu, Birinci Sağlık Gurubu Genel Müdürü Burçin Sivri pandemi sonrası ziyaret ettiler. 

Sağlık alanında bölgemize verdiği hizmetler ile ön plana çıkan ve Beylikdüzü ilçesinde Yakuplu mahallesinde Birinci Hastanesi, Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesinde Birinci Göz Hastanesi ile hizmet veren Birinci Sağlık Gurubu ile Katsan Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti arasında sağlık alanında çözüm anlaşması imzaladılar.

Abdullah Topçuol ve Katsan Gıdayı Tanıyalım

1947 yılında mesleğe başlamış Abdullah Topçuol ülkemizin en eski pasta ustalarındandır. Sektöre getirdiği yenilikler ile kendini kanıtlayan firma Unlu mamüller pasta ve dondurma imalatlarında kullanılan katkı maddeleri, emülgatörler, geliştiriciler, hazır toz karışımlar, krem şantiler, kremalar, jöleler, pasta ve dondurma sosları, meyve dolguları ve meyve preperatları, şuruplar, çikolata, konfiseri çeşitleri,madlen ve spesiyal çikolatalar, kuvertür, damla, drop, parça ve para çikolata, pralin, kakao tozu gibi daha birçok ürünün üretimini, pazarlamasını ve ihracatını yapan KATSAN aynı zamanda da dünyanın kendi alanında en büyük firmalarıyla çok yakın bir işbirliği içerisindedir ve bu gibi bazı yurtdışı firmaların Türkiye mümessilliğini yapmaktadır. Katsan catering ve perakende sektörlerinde de gerek kendi markası ile gerek “Private Label ” olarak kaliteli ürünler üretmektedir.

Birinci Sağlık Gurubundan Sivil Toplum Kuruluşları ve İşletmelerin Yanında

Birinci Sağlık Gurubu adına ajansımıza açıklamalarda bulunan Birinci Sağlık Gurubu Genel Müdürü Burçin Sivri Birinci Sağlık Gurubu olarak İstanbul genelinde sivil toplum kuruluşu ve Türkiye ekonomisine katma değer sağlayan işletmeler ile sağlık alanında çözüm anlaşmaları ile katkı sunmaya çalıştıklarını ifade etti.

Lonca Medya

 

Abdullah TopçuolAli AksuBirinci Sağlık GurubuBurçin SigvriKatsan Gıda