Beylikdüzü Komşuları Derneği Dayanışma Gecesi Düzenledi

Beylikdüzü ilçesinde faaliyet gösteren Beylikdüzü Komşuları Derneği (BEYKOMDER) ilkini düzenlediği dayanışma gecesini Yakuplu Kırlangıç Yaşam Alanlarında gerçekleştirdi.

Beylikdüzü ilçesindeki komşuluğun ön planda olduğu dayanışma gecesine Beykomder Başkanı Osman Tezemir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte davetliler katılım gösterdi. Dayanışma gecesinde Tezemir yapmış olduğu konuşmasında Beylikdüzü Komşuları Derneği olarak kısa sürede yapmış oldukları çalışmalara değinerek, 1 Dayanışma ve Yardımlaşma gecesini yapmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Beylikdüzü Komşuları Derneği 1. Dayanışma ve Yardımlaşma Gesesi Yakuplu Kırlangıç Yaşam Alanlarında Gerçekleşti.

Kısa süre önce aramızdan ayrılan Beylikdüzü sakinlerinden ve bölge basın camiasından olan Erol Öztürk’te Beylikdüzü Komşuları Derneği tarafından unutulmayarak gecenin gerçekleştiği salonda ”Bize her zaman destek olan, yanımızda olan, güzel insan Erol Öztürk seni hiç bir zaman UNUTMAYACAĞIZ!” pankartı ile vefa örneği gösterdiler.

Geçtiğimiz günlende Arev Eğitim Vafkı ve Arev Okulları ile etkinlik düzenleyen Beylikdüzü Komşuları Derneğini Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı ve Arev Eğitim Vakfı Başkanı Vehbi Orakçı ve Erzurumlular Dernek Başkanı Bülent Kuzulugil ve yönetim kurulu üyeleri yalnız bırakmadılar.

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Mülayim Demirtaş, Belediye Meclis Üyeleri geceye katılanlar arasında yerini aldı.

 

 

BeykomderbeylikdüzüBeylikdüzü Komşuları Derneğibeylikdüzü tv
Comments (0)
Add Comment